Ervaringen

Wat klanten vertellen

Een werkneemster uit de omgeving van Rotterdam

Mijn werkgever en ik waren het niet eens over mijn toekomst binnen het bedrijf vanwege reorganisatie en de werkgever deed mij uiteindelijk een voorstel. Ik was het daar niet mee eens en schakelde advocaat Harry Groenenboom van Groenenboom Advocatenpraktijk in. Die luisterde goed naar mijn verhaal en begreep precies wat ik wilde. Vervolgens onderhandelde hij met mijn toenmalige werkgever. Met als gevolg dat er een veel gunstiger regeling uit kwam met een reƫle ontslagvergoeding.

Ik heb de dienstverlening van Harry als heel plezierig ervaren, en beveel hem graag aan als iemand juridische ondersteuning nodig heeft in een ontslagtraject.

Een huurster uit de omgeving van Rotterdam

In mijn huurwoning ontstond schade als gevolg van een lek in de waterleiding. De verhuurder scheepte mij af en wilde de schade niet betalen. Via het Juridisch Loket kwam ik bij Harry Groenenboom uit. Hij zocht de zaak voor mij uit en begon een procedure bij de rechtbank. Daardoor was de verhuurder opeens wel bereid om de schade te regelen. Zodat ik uiteindelijk toch niet naar de rechter hoefde. Ik ben heel tevreden met wat Harry voor mij deed. Hij zorgde ervoor dat mijn probleem perfect werd opgelost.

Als iemand een probleem heeft met zijn verhuurder kan ik Harry Groenenboom zeker aanbevelen.