Ervaringen

Wat klanten vertellen.

Een goede regeling bij beëindiging dienstverband

Ik moest met mijn werkgever in gesprek over een beëindigingsregeling. Om mij daarover te laten adviseren nam ik contact op met Harry Groenenboom. Die gaf mij uitstekende begeleiding, op een vakkundige en plezierige manier. Ik kan Harry zeker aanbevelen voor het onderhandelen over een beëindigingsregeling.

GJB uit Hilversum.

Ik had advies nodig over de beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Daarom nam ik contact op met Harry Groenenboom. Hij zorgde ervoor dat met mijn werkgever goede afspraken werden gemaakt zodat ik met een positief gevoel verder kon. Harry begeleidde mij daarbij op een goede en fijne manier. Voor het treffen van een goede beëindigingsregeling met een werkgever kan ik Harry zeker aanbevelen.

JanvdW te M.

Probleem met werkgever

Bij een probleem in verband met mijn werk vroeg ik advies aan mr. Harry Groenenboom van Groenenboom Advocatenpraktijk. Hij bleek een prettig persoon die mij precies de steun gaf die ik op dat moment nodig had. Hij is professioneel kundig en helder op de inhoud. Het is een fijn idee om te weten tot wie ik mij kan wenden als ik nog eens juridische bijstand nodig heb.

Sylvia, uit de omgeving van Rotterdam.

Opstellen algemene voorwaarden

Mijn zakenpartner en ik wilden algemene voorwaarden laten opstellen. Omdat wij geen standaard dienst aanbieden, hadden wij best veel vragen. Harry nam steeds de tijd om die vragen te beantwoorden. Zodat wij algemene voorwaarden kregen die perfect aansluiten bij onze business. Wij zijn blij met Harry en komen graag bij hem terug als we zijn diensten weer nodig hebben.

Een ondernemer uit de regio Utrecht.

Vordering schade huurder

In mijn huurwoning ontstond schade als gevolg van een lek in de waterleiding. De verhuurder scheepte mij af en wilde de schade niet betalen. Via het Juridisch Loket kwam ik bij Harry Groenenboom uit. Hij zocht de zaak voor mij uit en begon een procedure bij de rechtbank. Daardoor was de verhuurder opeens wel bereid om de schade te regelen. Zodat ik uiteindelijk toch niet naar de rechter hoefde. Ik ben heel tevreden met wat Harry voor mij deed. Hij zorgde ervoor dat mijn probleem perfect werd opgelost.

Als iemand een probleem heeft met zijn verhuurder kan ik Harry Groenenboom zeker aanbevelen.

Een huurster uit de regio Rotterdam

Werknemer met loonvordering

Mijn werkgever hield ten onrechte een deel van mijn salaris is. Ook gaf mijn werkgever mij ten onrechte een officiële berisping. Door de inzet van advocaat Groenenboom kreeg ik alsnog mijn salaris en werd de berisping ingetrokken. Ik ben heel blij met het werk van advocaat Groenenboom. Hij heeft mij heel goed geholpen.

Een werknemer uit de omgeving van Ridderkerk