Meer over

De advocaat

Mr. drs. Harry Groenenboom groeide op in Barendrecht. Na zijn vwo-opleiding voltooide hij de studies rechten en filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna was hij in verschillende juridische functies werkzaam bij gemeenten, een energiebedrijf en een woningcorporatie. Zodoende deed hij brede werkervaring op in onder andere het huurrecht, verbintenissenrecht en bouwrecht. In 2011 richtte hij Groenenboom Juridisch Advies op. Dit adviesbureau vormde hij in 2014 om tot Groenenboom Advocatenpraktijk.

Groenenboom Advocatenpraktijk heeft geen stichting derdengelden. Dit betekent dat het geld rechtstreeks op uw rekening wordt gestort als u recht heeft op een geldbedrag.

Harry is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA) en van de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht

Naast zijn werk als advocaat is Harry ook als filosoof actief. Zijn filosofische activiteiten verricht hij vanuit het bureau FiDie, wat staat voor Filosofische Diensten. Vanuit FiDie organiseert Groenenboom onder andere filosofische wandelingen. Ook is hij actief als filosofisch consulent.

Verder is Harry op kerkelijk terrein actief, onder andere als ambtsdrager in zijn kerkelijke gemeente.

Werkgebied

Groenenboom Advocatenpraktijk werkt voor cliƫnten uit heel Nederland. De meeste komen echter uit Zuid-Holland en West-Brabant. Het werkgebied omvat onder andere de plaatsen Ridderkerk, Barendrecht, Poortugaal, Spijkenisse Hoogvliet, Hellevoetsluis, Middelharnis, Ooltgensplaat, Vlaardingen, Heerjansdam, Rotterdam-Zuid, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Alblasserdam. Vanuit Gorinchem worden onder andere de plaatsen Werkendam, Sleeuwijk, Woudrichem, Giessen, Andel, Poederoijen, Wijk- en Aalburg en Almkerk bediend.

Wanneer u verder weg woont, is dat geen probleem. Via telefoon en internet is Groenenboom Advocatenpraktijk goed bereikbaar. Uiteraard ook per auto en openbaar vervoer. Het kantoor is gevestigd nabij de A16. Daarnaast biedt het kantoor de mogelijkheid om u te ontvangen op het adres Papland 18 te Gorinchem.

Daarnaast komt Harry ook graag naar u toe. U kunt dan in uw eigen omgeving uw verhaal doen.

IMG_9537_verkleind