Met recht deskundig

Tarieven

Gratis adviesgesprek
Een eerste gesprek van maximaal een half uur om de aanpak van uw zaak te bespreken is gratis en geheel vrijblijvend. Dit gratis adviesgesprek kan ook telefonisch plaatsvinden.

Vooraf duidelijkheid over de kosten
Wanneer blijkt dat Groenenboom Advocatenpraktijk u van dienst kan zijn, informeren wij u vooraf zo nauwkeurig mogelijk over de kosten. U weet dan wat u kunt verwachten.

Standaard uurtarief
Voor onze diensten hanteren wij een standaard uurtarief. Daarnaast kunt u te maken krijgen met bijkomende kosten. Die worden ‘verschotten’ genoemd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan griffierechten, deurwaarderskosten en kosten voor inschakeling van een deskundige. De verschotten zijn niet inbegrepen in het uurtarief.

Vaste prijsafspraak (‘fixed fee’)
Voor het opstellen van documenten, zoals bijvoorbeeld algemene voorwaarden, zijn vaste prijsafspraken mogelijk.

Strippenkaart
Ook is het mogelijk gebruik te maken van een strippenkaart. De strippenkaart is een uitkomst voor ondernemers en organisaties die regelmatig behoefte hebben aan juridisch advies. Bij afname van een strippenkaart krijgt u een interessante korting op het uurtarief. Een strippenkaart kan meerdere jaren geldig zijn. Wanneer u regelmatig behoefte heeft aan juridische ondersteuning, is dit een aanrader!

Gefinancierde rechtshulp
Harry Groenenboom is als advocaat aangemeld bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dit betekent dat hij in bepaalde zaken voor u een zogenaamde ‘toevoeging’ kan aanvragen. U komt daarvoor in aanmerking als uw inkomen en vermogen in het peiljaar beneden een bepaald bedrag liggen. Het peiljaar is twee jaar voor dit jaar. U moet wel een eigen bijdrage betalen. Groenenboom Advocatenpraktijk kan voor u de toevoeging aanvragen.

Meer informatie over de normen voor inkomen en vermogen vindt u hier